Om deze pagina te bekijken heeft u Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Haal Adobe Flash speler

Payung

Download hier het lunchformulier.

Bestellen!

Heeft u interesse, vragen of wilt u bestellen?

Onze werkwijze is als volgt:
Belt u ons op of stuur een e-mail. Wij reageren zo spoedig mogelijk en maken graag een persoonlijke afspraak met u.
Na bespreking ontvangt u een offerte welke na akkoord gaan getekend geretourneerd dient te worden.
Uw bestelling dient u uiterlijk 14 dagen voor aanvang definitief te maken.Leveringsvoorwaarden
Onze offerteprijzen zijn INCLUSIEF:
- gebruik chafing dishes (cateringbakken) en brandstof,
- bezorgen (binnen Apeldoorn),
- het opzetten van het buffet ter plaatse,
-
tafelkleden en decoratie t.b.v. het buffet

EXCLUSIEF:
- servies, bestek, disposals, opdienbestek, rechauds, kommetjes en schalen voor de bijgerechten,
- schoonmaken en terugbezorgen van gebruikte materiaal,
- transportkosten buiten Apeldoorn,
- bedienend personeel
Alle hierboven onder exclusief vermelde zaken kunt u uiteraard tegen vergoeding door ons laten verzorgen.

De kleine regels van onze catering:
Wij verlangen een aanbetaling van 50% bij de bevestiging van de opdracht. Gelieve het restbedrag à contant bij levering van de catering aan ons te voldoen. U kunt op deze dag het restant bedrag pinnen.

Onze service bij een catering bestaat uit het bezorgen van de maaltijd, het opdienen ervan in daartoe geëigende "chafing dishes" (cateringbakken) en zorgdragen dat de maaltijd op het afgesproken tijdstip op temperatuur is.
Voor catering buiten Apeldoorn berekenen wij bezorgkosten van € 0.75 per te rijden km vanaf Apeldoorn visa versa. Indien de volgende dag de goederen opgehaald dienen te worden, dient u rekening te houden met extra kosten.

De geoffreerde prijs is exclusief het afwassen en terugbezorgen van de gebruikte materialen. Wij verzoeken u vriendelijk de gebruikte materialen en gereedschappen schoongewassen bij ons terug te bezorgen op de daarop volgende dag (= de dag na de catering) vóór 10.00 uur of op een tijdstip volgens afspraak vooraf.
U kunt tegen betaling de gebruikte materialen door ons terug laten halen en/of laten afwassen/schoonmaken. Op uw verzoek wordt deze service apart geoffreerd.


Wij komen ca. 1 uur voor aanvang van de maaltijd de catering bezorgen. Wij verzoeken u dan zorg te dragen voor voldoende heet (liefst kokend) water voor de chafing dishes waarin de gerechten worden verwarmd.

Het in bruikleen resp. huur afgegeven materiaal is niet verzekerd. Bij verlies, breuk of defect op locatie van de catering, ongeacht de veroorzaker of dader, wordt van u een vergoeding verlangd van de nieuwwaarde tegen gangbare groothandelsprijzen. Voor de aantallen geretourneerde gehuurde materialen geldt uitsluitend de telling waar voorafgaand voor getekend is.

Een borgsom van minimaal € 100,00 wordt in rekening gebracht wanneer een buffet zonder personeel gereserveerd wordt. Deze zal verrekend worden op de dag van ophalen van de gebruikte materialen.

Bestellingen het liefst zo ver van te voren doorgeven maar uiterlijk tot 10 werkdagen indien u uw eigen keuzes wilt maken. Dit geldt ook voor het doorgeven van het aantal personen.


Indien u de keuze aan ons overlaat dan kan er tot uiterlijk 5 werkdagen van te voren besteld worden, echter met de kans dat het kan voorkomen we reeds bezet of volgeboekt zijn. Wanneer u een bestelling 5 dagen voor aanvang bestelt, dient het hele bedrag in een keer te worden voldaan middels telefonische overboeking.

Bij annulering/wijziging van de opdracht/aantal personen tot 7 dagen voor aflevering zal 20% in rekening gebracht worden, bij annulering/wijziging van 4 t/m 3 dagen voor aflevering wordt 75% in rekening gebracht en op de 2e dag en de dag van aflevering zal 100% in rekening worden gebracht.
Bedienend personeel is in overleg en tegen meerprijs.