Om deze pagina te bekijken heeft u Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Haal Adobe Flash speler

Formatie Suara Gembira

Movie Clips

Events!
Naast onze Catering Services verzorgen wij ook diverse diensten welke uw feest of gelegenheid tot een onvergetelijk evenement maken. Suara Gembira verzorgt traditionele dansen, modeshows, muziek en de aankleding van uw locatie. Kortom: alle ingrediënten om uw feest of gelegenheid onvergetelijk te maken.

Dansen

Het repertoire van onze danseressen is zeer gevarieerd en bestaat uit zowel traditionele als moderne dansen. Tijdens uw smakelijke voortzetting geniet u van Indonesische dansen en desgewenst een combinatie met Polynesische dansen.

Modeshow

Tijdens onze modeshow presenteren wij u prachtige traditionele klederdrachten van de Archipel. Schitterende authentieke kostuums met bijpassende accessoires passeren hierbij de revue.

Muziek

Met gepaste trots kunnen wij voorzien in muzikale omlijsting: te weten, duo formatie Suara Gembira of de Indische allroundformaties of Indische artiesten. In intiemere sferen speelt het duo de klanken van Terang Bulan en Waktu potong padi.

Sfeerattributen

Suara Gembira geeft uw locatie een ware metamorfose. De prachtige palmen, beelden en paraplu's zorgen voor een sfeervolle aangelegenheid. En natuurlijk ontbreken de batikkleden niet! U en uw gasten wanen zich in korte tijd in De Gordel van Smaragd.

Indonesische kookworkshops

Regelmatig organiseert Suara Gembira kookworkshops. In een aantal lessen leert u de kneepjes van het Indonesisch koken om in relatief korte tijd een rijsttafel te maken. Zo bereiden wij de laatste les van de eerste workshop een complete rijsttafel voor uw partners. Dat wordt gezellig en genieten! Suara Gembira organiseert ook de zogeheten "thuis workshops". U nodigt de deelnemers uit en de workshop wordt in huiselijke sferen gegeven. Persoonlijke aandacht!

Zakelijke Indonesische kookworkshops

In samenwerking met een gerenommeerd trainingsburo organiseert Suara Gembira een op maat gemaakte workshop. Het trainen en coachen van medewerkers, teams en leidinggevenden waarbij talentontwikkeling centraal staat, wordt gecombineerd met koken. U boekt een dubbel resultaat!