Om deze pagina te bekijken heeft u Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Haal Adobe Flash speler

Payung

Kenmerkend!

Belangrijk om te weten dat

Suara Gembira volgens een Full Service aspect werkt.
Suara Gembira veelal gebruik maakt van duurzame ingrediënten en houten fraai uitziende disposals.
Suara Gembira aan particulieren, de zakelijke markt en aan wederverkoop partijen levert (toko's).
Suara Gembira ook een duo-formatie heeft met Indonesische live muziek. Daarnaast ook optredens verzorgt van Indische formaties, Angklung optredens en bekende artiesten. Optredens vinden meestal plaats tijdens feestelijke aangelegenheden als: recepties, huwelijken, verjaardagen, diners, themadagen in Indische verzorgingstehuizen, Pasar Malams en vele reünies van Oud-Indië strijders.
Suara Gembira Indonesische modeshows verzorgt met vele drachten van het mooie Archipel.
Suara Gembira Indonesische kookworkshops verzorgt.
Suara Gembira jaarlijks acte de présence geeft met haar befaamde Saté Plaza! stand op het Tempo Doeloe Festival te Apeldoorn. Ruim 10.000 bezoekers komen de 3e vrijdag van augustus naar de binnenstad van Apeldoorn om te genieten van de indische muziek en het lekkere eten.
Suara Gembira haar medewerking heeft verleend aan het benefiet evenement t.b.v. de slachtoffers van de Tsunami ramp in Indonesië.
Suara Gembira ook lunches en overwerk-maaltijden bezorgt in en rondom Apeldoorn.

Traditionele gebruiken van Suara Gembira

Selamatan is een Indonesische offering. Niet alleen op elk tijdstip kan een Selamatan gegeven worden, het kan ook veelal om diverse gebeurtenissen. Dat kan variëren van heugelijke feiten als: een huwelijk, verjaardag, wanneer iemand geslaagd is, het starten van een nieuwe onderneming of het intrekken van een nieuw gebouw, maar ook een belijdenis of besnijdenis. Of een rijsttafel presenteren ter nagedachtenis van een overledene. De dag van de uitvaart wordt na afloop gebruikelijk afgesloten met een herdenkingsmaaltijd van de overledene. Zoals we deze binnen de Indonesische traditie kennen, wordt de 3e, 7e, 40ste, 100ste en 1000ste dag aangewezen als speciale "selamatan" dagen om de overledene te herdenken met familie en dierbaren. Speciale gerechten voeren de boventoon van de Selamatan.

Indonesische muziek, dans en modeshow

Om uw gelegenheid tot een compleet geheel te maken voorziet Suara Gembira in de mogelijkheid om naast catering ook gepaste dans, modeshow en muziek te verzorgen. Uw locatie wordt tegen meerprijs omgetoverd zodat u zich waant in de Gordel van Smaragd.