Om deze pagina te bekijken heeft u Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Haal Adobe Flash speler

Suara Gembira Indonesische Catering & Events organiseert Masterclasses!

Masterclass "Indonesian Streetfood" Nieuw

Streetfood is de nieuwe trend om snel en eenvoudig de meest heerlijke maaltijden klaar te maken. U leert in 2 avonden technieken van snelheid en gebruik van hoog vuur. "Tijd" is hedendaags van essentieel belang en zéker in de keuken! Suara Gembira anticipeert en maakt het koken makkelijk en leuk voor u. Zo hoeft u nooit bang te zijn om in relatief korte tijd thuis voor uw gezin of voor uw vrienden en kennissen een heerlijk en voedzame maaltijd te presenteren. Schrijf u nu in voor de nieuwe Masterclass "Indonesian Streetfood"
€ 129,00 p.p.

Masterclass "Culinair Indonesian Cuisine"

In deze unieke Masterclass leert u niet alleen de culinaire kookkunst van "Het Nieuwe Werken" in de moderne Indonesische keuken van Suara Gembira, maar leert u restaurantwaardige gerechten te maken waarbij de creativiteit, smaak, originaliteit en opmaak absoluut een belangrijke rol zal spelen. O.a. Udang Karang (kreeft), Lamsrack op een bijzondere wijze bereid, een divers pallet met overheerlijke originele desserts en nog veel meer culinaire hoogstandjes van "deze tijd". U maakt zelfs uw eigen kroepoek voorzien van uw foto of naam. Het komt allemaal aan bod. Speciaal voor de kookliefhebbers een absolute "must" om 2 avonden op niveau te gaan koken. Schrijf u nu in voor de Masterclass "Culinair Indonesian Cuisine".
€ 169,00 p.p.

Masterclass "Rijsttafel in 1 dag"

De perceptie leeft dat een het maken en voorbereidingen van een rijsttafel erg veel tijd in beslag neemt. "Je staat dagen van te voren in de keuken". Nietwaar! U leert in 2 intensieve avonden een complete rijsttafel inclusief een lekker hapje vooraf. Schrijf u nu in voor de Masterclass "Rijsttafel in 1 dag".
€ 129,00 p.p.

Masterclass "Feestelijke hapjes"

Tijd voor een feestje en bent u de borrelnootjes, zoutjes en bittergarnituur meer dan zat? Wees origineel en verras uw gasten met Indonesische feestelijke hapjes! In 2 avonden leert u verschillende hartige en zoete hapjes te maken. Er zit wel een "een nadeel…" aan de Masterclass verbonden. Uw gasten zullen voor een volgende bezoek aan u een hoog verwachtingspatroon hebben! Schrijf u nu in voor de Masterclass "Feestelijke hapjes".
€ 129,00 p.p.

Masterclass "Nasi Kuning"

In twee avonden leert u een van de meest belangrijke zoniet de bekendste rijsttafel van Indonesië. Nasi Kuning! Deze rijsttafel wordt veelal gemaakt voor speciale gebeurtenissen, de zogeheten "Selamatans". Verjaardagen, huwelijken, geboortes, opening van een nieuwe zaak of bij een nagedachtenis van een overledene. De Nasi Kuning wordt op de laatste avond genuttigd. Na afloop neemt u een fraai opgemaakte mini Nasi Kuning (met pisangblad) mee naar huis. Schrijf u nu in voor de Masterclass "Nasi Kuning".
€ 129,00 p.p.

Masterclass "Authentieke gerechten"

Speciale gerechten van de voorouders worden in 2 avonden geleerd. Met zorg en veel aandacht leert u de fijne kneepjes van de Indonesische keuken. Gerechten die veel tijd in beslag nemen en met recht "Authentiek" te noemen zijn. Voor de liefhebber die van de Indonesische keuken houdt. Schrijf u nu in voor de Masterclass "Authentieke gerechten".
€ 129,00 p.p.

Masterclass "Balinese gerechten"

U reist af naar Bali. Een totaal andere keuken waarbij u een nieuwe ontdekking beleeft. Kruidenmengels "Base" zijn de basis van de gerechten.
De verscheidenheid aan gerechten worden sierlijk gemaakt alvorens het wordt opgediend. Denk hierbij aan pisangblad (bananenblad) en vruchten waarmee gedecoreerd wordt. Meer scherp en minder zoet. Ontdek de zeer gevarieerde smaakvolle Balinese keuken. Schrijf u nu in voor de Masterclass "Balinese gerechten".
€ 129,00 p.p.

Masterclass "Thuis Masterclassen" Nieuwe Trend

U nodigt uw vrienden, kennissen of buren uit om een avondje te gaan koken in huiselijke sferen. We maken Indonesische snacks of we gaan een maaltijd maken. In overleg met u wordt de Masterclass op maat samengesteld. De Masterclass duurt slechts één avond! Schrijf u nu in voor de Masterclass "Thuis Masterclassen".
Vanaf: € 49,50 p.p.

Masterclass "Kitchen Speed Dating" Nieuwe Trend

U wilt branchegenoten in andere omstandigheden ontmoeten en spreken. De afspraak komt er niet en u bent bekend met het fenomeen "beursmoe". Of uw team is toe aan een intensievere verstandhouding en communiceert niet optimaal. Wij organiseren een op maat gearrangeerde Masterclass met een zakelijke doelstelling waarbij "leasure" ook aan bod komt. Deze Masterclass wordt in samenwerking met een gerenommeerd training- & coachingsburo, Motion Training gegeven. Schrijf u nu in voor de Masterclass "Kitchen Speed Dating".

Masterclass "Indonesian Streetfood"

Startdatum: maandag 19 maart
Vervolgdatum: woensdag 28 maart

Masterclass "Culinair Indonesian Cuisine"

Startdatum: donderdag 5 april
Vervolgdatum: maandag 16 april

Masterclass "Rijsttafel in 1 dag"

Startdatum: woensdag 4 april
Vervolgdata: woensdag 18 april

Masterclass "Feestelijke hapjes"

Startdatum: maandag 30 april
Vervolgdata: maandag 14 mei

Masterclass "Nasi Kuning"

Startdatum: woensdag 30 mei
Vervolgdatum: woensdag 13 juni

Masterclass "Authentieke gerechten"

Startdatum: woensdag 2 mei
Vervolgdatum: woensdag 16 mei

Masterclass "Balinese gerechten"

Startdatum: maandag 28 mei
Vervolgdatum: maandag 11 juni

Thuis Masterclass

Datum: in overleg

Kitchen Speed Dating Masterclass

Datum: in overleg

Alle 3,5 uur durende lessen starten om 19.00 uur. Na afloop wordt alles genuttigd door de deelnemers.

Locatie: Ontmoet & Co, Roggestraat 35 - 7311 CA Apeldoorn

Schrijf u nu in voor de Indonesische Masterclasses!

Meer informatie: stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. óf bel 055-5761348.