Om deze pagina te bekijken heeft u Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Haal Adobe Flash speler

Referenties

Referenties!

Suara Gembira heeft de catering/events mogen verzorgen voor o.a.:

- Gemeente Apeldoorn;
- Gemeent Epe;
- Stafmeetings Burgermeesters: Epe, Hattem, Nunspeet, Heerde, Hattemerbroek
- Rijkscorpspolitie Oost Gelderland;
- De Belastingdienst;
- Het Kulturhus;
- Stichting Japanse Ereschulden;
- Sodexo;
- Bosworx;
- De Passerel;
- Administratiekantoor Deco;
- BC Donselaar & Melissen Advocaten;
- Magenta Publishing;
- Tempo Doeloe Festival;
- Pasar Bantu (Winkelcentrum De Oranjerie);
en vele andere particuliere cateringservices

Magenta Publishing organiseert jaarlijks het KBM Open toernooi voor de kantoorbranche.

Stephen de Ruyter en zijn catering team hebben voor ons voor een sportief event met ruim 100 bezoekers de catering verzorgd. Het betrof een Indische rijsttafel met alles erop en eraan.
Het eten was met veel toewijding bereid en ook de service gedurende het event was professioneel en persoonlijk. Vanuit onze deelnemers niks dan lof voor het eten en daar doen we het voor!
Een aanrader dus.

Joost Heessels, Directeur Magenta Publishing

www.tjampoer.nl

Complimenten voor de uitstekende catering van Suara Gembira, met drie personen zorgden ze ervoor dat iedereen op zijn tijd van een lekker maaltijd of snack kon genieten.

Familiedag familie Lieferink.

Voor onze familiedag hebben wij gekozen voor een Indonesisch rijstbuffet. Een kennis wees ons op Suara Gembira Indonesische Catering Services & Events in Apeldoorn. Wij hebben de Royal Rijsttafel gekozen voor 35 personen. Er was meer dan genoeg en voor iedereen wat wils. De keuze was enorm. O.a. witte rijst, bami, ayam bumbu bali (pittige kip), saté (kip/varkens), babi ritja (heet varkens gerecht) sambal goreng tempeh (reepjes soja in sojasaus), diverse groente gerechten en gekleurde kroepoek en eigengemaakte sambal. Niet alleen het eten was perfect, ook de verzorging was tot in de puntjes geregeld. Wat mij direct opviel was de hygiëne. Al het geleverde servies was keurig schoon en het personeel achter het buffet droeg handschoenen. Alle gerechten werden toegelicht en opgeschept. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

Chantal Lieferink

PJC Reünie

De catering van Suara Gembira uit Apeldoorn bracht ons een overdadige maaltijd. Hartelijk dank, ook voor het begrip dat ik tot op de dag er voor nog veranderingen doorgaf.

Maud Monteiro-Jansen Schipper

Andere Websites

www.motiontraining.nl
www.tjampoer.nl
www.temanteman.nl